ContoriousContoriousContorious

WAT IS PVD GOLD PLATING?

WAT IS PVD PLATING?

Om te beginnen is PVD of physical vapor deposition een proces waarbij 14k of 18k goud tenzij anders vermeld wordt aangebracht op een ander metaal (bijvoorbeeld roestvrij staal) en deze aan elkaar bindt. Het goud verdampt in een vacuüm bij extreme temperaturen en condenseert vervolgens molecuul voor molecuul rond het andere metaal. PVD-coatings zijn duurzaam en bestand tegen corrosie door regelmatige slijtage en zweet.


Wat is normale gold plating? (vergulden)

Gold plating is een dunne laag echt goud die op een ander metaal wordt geplateerd (bijv. roestvrij staal). Deze techniek wordt gebruikt om de look van goud tegen een lage prijs aan te bieden.
Daarentegen is vergulden niet zo duurzaam als PVD-plating, en eenmaal bekrast zal het metaal onder het goud worden onthuld.


Welke optie is beter?

Door het uitgebreide onderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat PVD Gold plating de meest wenselijke optie is, vanwege de duurzaamheid en langere levensduur die de plating biedt. Omdat gouden PVD-platings 10 keer dikker zijn dan standaard vergulding, is het bestand tegen corrosie en verkleurt het niet binnen een korte tijd. Het is duidelijk dat goud PVD iets duurder zal zijn dan vergulden, maar het zal langer meegaan en het extra geld waard zijn. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsproduct met een budgetvriendelijke prijs, dan is de PVD-plating de optie die u moet kiezen.

Zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Niet genoeg artikelen beschikbaar. Nog maar [max] over.