ContoriousContoriousContorious

SIERADEN VERZORGING

BESCHERMEN

Sieraden moeten droog worden bewaard. Als je sieraden niet vaak worden gebruikt, bewaar ze dan in de meegeleverde stofzak. Goede opbergdozen zijn bekleed met aanslagvaste stof en hebben een aparte ruimte voor elk afzonderlijk stuk. Als uw klimaat vochtig is, plaats dan een klein pakje droogmiddelkristallen in uw opslagruimte. Bewaar de sieraden niet bij rubberen producten. Verwijder altijd uw sieraden bij het aanbrengen van colognes, parfums of andere chemische producten.

Chloor, vooral bij hoge temperaturen, kan uw gouden sieraden permanent beschadigen of verkleuren. Reinig uw gouden of vermeil sieraden voorzichtig met een zachte poetsdoek. Zorg ervoor dat u sieraden niet te veel polijst, vooral vermeil niet, omdat dit de afwerking kan beschadigen.


SCHOONMAKEN

Gebruik in de meeste gevallen gewoon een niet-schurende doek voor het reinigen. Gebruik voor extreem vuile sieraden een tandenborstel met zachte haren (gebruik geen tandenborstel met harde haren, anders kan de afwerking beschadigd raken). Zorg ervoor dat u goed afspoelt en veeg met een zachte, niet-schurende doek om te drogen. Waterresten kunnen vlekken veroorzaken. Zorg ervoor dat het stuk volledig droog is voordat u het weer opbergt.

Zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Niet genoeg artikelen beschikbaar. Nog maar [max] over.