ContoriousContoriousContorious

Ruilen en retourneren

Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, stuurt u de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst naar ons terug.

Druk het retourformulier af, volg de instructies en voeg het toe aan uw pakket.

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

Pak het artikel opnieuw in in ongewijzigde staat. U kunt uw geld binnen 5-10 dagen na het retourneren van uw pakket verwachten. In veel gevallen krijgt u uw geld echter sneller terug.

De geleverde goederen mogen alleen ter controle - bijvoorbeeld om te passen - gebruikt worden en moeten met aangehecht etiket worden teruggestuurd (indien redelijkerwijs mogelijk). Is er schade aan het product ontstaan, dan bent u zelf voor deze waardevermindering aansprakelijk. 

Op maat gemaakte producten
We accepteren geen retourzendingen voor op maat gemaakte producten omdat ze op bestelling zijn gemaakt en niet kunnen worden doorverkocht.

Oorbellen
Om hygiënische redenen accepteren we geen retourzendingen voor oorbellen.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het item dat je hebt te retourneren. Zodra de retourzending is geaccepteerd, kunt u een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe item doen.

Terugbetalingen
We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.

Zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Niet genoeg artikelen beschikbaar. Nog maar [max] over.